Stor og velbeliggende erhvervsejendom i efterspurgt erhvervskvarter med mange større og anerkendte virksomheder. Ejendommen rummer i alt 11 lejemål og 5 kælderlejemål. Ejendommens lejemål er i dag mellem 180m2 – 745m2. Der er højt til loftet og et utal af muligheder for showrooms, lager, kontor og produktion. Mange af lejemålene har egen port og der er god plads på området for levering og afhentning af varer. De enkelte lejemål er fleksible i indretningen, da ydervæggene og få centralt placerede søjler er de bærende elementer. Ejendommen rummer alt fra elektrikervirksomhed til produktion og kontorlejemål.

 

Beliggenhed: Nem adgang til E20, Ring 4 og Holbækmotorvejen. Motorvejsnettet nås på 5 minutter og giver nem og hurtig forbindelse til og fra København og omegn.


Link til ledige lejemål:
Der udbydes i nær fremtid et 443 m2 stort kontorlejemål på 1. sal med god synlighed mod vej. Lejemålet kan deles i 2, således at det vil være muligt at leje enten alle 443m2 eller hhv. ca. 150m2 eller 293 m2
. Evt. lagerlejemål med port er muligt at finde i ejendommen.

Lokalplan: 1.86 for Ishøj erhvervskvarter, med mulighed
for værksteder, mindre industriformål, produktion, transport, lager, herunder
højlagre, offentlige formål som materialegård samt engroshandel og 
administration/kontor tilknyttet de nævnte erhverv. Med vedtagelse af lokalplanen, gives der mulighed for etablering af butikker der forhandler særlig pladskrævende varer.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.